maandag 19 november 2012

Nog een paddestoel / encore un champignon

Naar een naaipatroon van lila tueller, die hem heeft gemaakt als speldenkussen, heb ik de paddestoel vergroot om hem naast de andere paddestoel in de etalage van de wolwinkel van het dorp te zetten.
Ik heb hem gemaakt met resten wit spijkerstof voor de stam, een geblokt rood-wit katoentje voor de onderkant van de hoed en van badstof voor de bovenkant. De stippen heb ik gemaakt van vilt. Ik heb hem gevuld met steentjes in de onderkant en met fiberfill aan de bovenkant.


D'après un patron de couture de lila tueller, qui l'a fait pour en faire une pique aiguilles, j'ai fait le champignon suivant en grand pour la vitrine du magasin de laine du village. Afin de la mettre à côté de l'autre champignon.
Je l'ai fait avec du jeans blanc pour la tige, un coton rouge/blanc vichy pour le dessous du chapeau et du tissu éponge pour le dessus. Les pois sont faits avec de la feutrine. Je l'ai rempli avec des cailloux en bas et du fiberfill pour rembourrer le haut.

4 opmerkingen:

  1. Die is echt leuk geworden zeg! Zal wel heel leuk staan in de etalage!
    Fijne dag
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super chouette ton gros champignon, il y a de quoi manger à plusieurs ! toujours pas essayé d'en faire et pourtant ça me tentait !
    on dirait que j'ai retrouvé comment poster un comm sur ton blog ! j'espère que ça va fonctionner cette fois aussi !
    bonne journée !

    BeantwoordenVerwijderen