donderdag 21 februari 2013

naaiwerkjes vervolg / ouvrages de couture suite

Voor de vriendschapswap bij Atelier Valerie heb ik voor mijn swapmaatje Marianne een haaknaaldenetui gemaakt met het stofje dat ik in Singapore gekocht heb. De orchidee op het lapje stof is het nationale symbool van Singapore. Ik heb ook een klein beursje gehaakt met een paar hartjes chocolaatjes er in. Het patroon van het beursje kun je hier vinden. 

Lors du swap de l'amitié chez Atelier Valerie j'ai fait pour ma swappée Marianne une étui pour ses crochets avec le bout de tissu que j'avais acheté à Singapore. L'orchidée sur le coupon de tissu est le symbole nationale de Singapore. J'avais crocheté aussi une petite pochette remplie de quelques coeurs en chocolat. Vous pouvez trouver le patron de la pochette ici
 Met een restje wol en haaknaald 10 heb ik een hartje gehaakt, een klein uiltje onderaan en zo heb je een boekenlegger.
Avec un crochet no. 10 j'ai fait un coeur, j'y ai ajouté une petite chouette, et voilà un marque-page.
 En ik heb nog een paar vlindertjes gemaakt in de kleuren die Mariannes favoriet zijn. Gelukkig zijn ze heel overgekomen.
Puis j'ai fait quelques papillons dans les couleurs favoris de Marianne. Heureusement ils sont passés indemnes par la poste. 
 Voor Valerie, die de swap had georganiseerd heb ik (verrassing!) een haaknaaldenetui gemaakt in de kleuren die ze ook veel op haar blog laat zien. Hij is wel een beetje hoger dan het oorspronkelijke model, maar zo kon ik net alle plaatjes van het stofje er op krijgen.
Pour Valerie, qui avait organisé le swap j'ai fait (surprise!) une étui pour ses crochets dans les couleurs qu'elle nous montre souvent à son blog. L'étui est un peu plus grand que le modèle d'origine, mais en la faisant ainsi, je pouvais y mettre tous les images du coupon.

Dank je Valerie dat je deze swap hebt georganiseerd.
Merci Valerie, d'avoir organisé ce swap.

2 opmerkingen:

 1. Lieve Petra,
  Ik vind dit echt zo handig, geen gesjoemel meer
  met al mijn haakpennen!!!! Bedankt voor al die
  mooie verwennerij, ik ben er zeer blij mee!!
  Het stofje vind ik zelfs romantisch ...
  Bedankt voor je lieve attentie!
  Nog een fijne avond,
  liefs Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Petra, ik ben er super blij mee en vooral de vlindertjes zit ik me dagelijks aan te vergapen. Zo mooi!! Hartstikke bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen