zondag 22 januari 2012

Week 3

Eloleo heeft op haar blog een oproep geplaatst om tasjes te maken voor Van Katoen, want Van Katoen organiseert op 14 april een naaimarathon voor Annick voor Kenya. Ik heb er 10 geknipt en dit zijn de eerste 7. Wellicht ga ik er nog een aantal maken. Leuk werk!


Eloleo a fait un appèl sur son blog pour faire des sacs pour Van Katoen, parce que Van Katoen organise un marathon de couture le 14 avril pour Annick pour Kenya. J'en ai coupé 10 et voici les 7 premiers. Peut-être bien j'en ferai d'autres. C'est un bon travail!

4 opmerkingen:

 1. Tes tissus sont superbes ! Je vais à la pêche aux infos...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. salut!

  wouahou!! quel boulot!
  bravo! ils sont très sympa!

  bisous, priscilia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Petronille,
  Je doet mee hoor om het boek te winnen. En wat een leuke actie van die tasjes en wat heb je er al veel gemaakt. Super en ze zijn prachtig; lekker kleurrijk. Nog bedankt voor je aanbod dat je patronen kunt/wilt vertalen vanuit het frans. Heb al aardig wat franse boeken in huis en mocht ik ergens tegenaan lopen, dan mail ik je. Leuk om je blog (eindelijk) te ontdekken. Groeten uit Haarlem

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Las je blogje natuurlijk net, maar ik kom er nu achter dat de doos die nu naast me staat van jou afkomstig is! Super, ze gaan mee naar België!!

  BeantwoordenVerwijderen